Kategorier
Free Spins

Spill på vinnere av VM 2018 i Russland

Spela på vinnare av fotbolls VM 2018 och vinn hos Norges bästa bookmakers. Redan nu kan du spela på vem som vinner VM i fotboll lägga dina spel. Hvem vinner VM tror du? Vil det være Tyskland, Brasil eller Spania. Eller kan noen av de nordiske lagene – Sverige, Danmark eller Island vinne Vm? Les mer om VM 2018 i Russland.

Spill på vinnere av VM 2018 i Russland

Odds vinnere av VM 2018

Her finner du beste odds på noen av de beste lagene i VM.
Brasil beste odds 5,65 fra Coolbet
Tyskland beste odds 5,85 fra Bethard
Frankrike beste odds 7,40 fra Coolbet
Spania beste odds 7,75 fra VM Coolbet
Argentina beste odds 11,50 fra Coolbet
Belgia beste odds 14,00 fra Coolbet
England beste odds 21,00 fra Bet365
Portugal beste odds 28,00 fra Coolbet
Uruguay beste odds 34,00 fra Coolbet
Kroatia beste odds 40,00 fra Coolbet

Fler odds på – Hvem vinner fotball VM 2018

Tyskland, Brasil eller Spania vinner Vm

Vi tror at en av favorittene Tyskland, Brasil eller Spania vinner Vm. De har de beste lagene og vil gjøre opp for World Cup-gull.

Tyskland har det beste laget av alle. Med spillere som Tony Kroos, Thomas Muller og Leroy Sane, kan du vinne over alle lag. I tillegg har laget rutinen for VM-finaler!

Brasil er som vanlig favoritt for å vinne VM. Men 2014 tapte til Tyskland med 7-1 i semifinalen. Vi tror du kommer til finalen i år, men kanskje det blir vanskelig hvis du møter Tyskland igjen.

Spania er også et godt lag. De kan definitivt vinne VM i Russland. Her er noen av verdensmesterens beste spillere i Sergio Ramos, David Silva og Andres Iniesta.

Sverige, Danmark og Island, tror vi at vi ikke har mulighet til å vinne VM i gull. Det er for vanskelig for alle disse lagene. Men både Sverige og Danmark skal gå videre fra gruppespillet og så kan alt skje!